Bizar! Man lijkt sprekend op Cristiano Ronaldo

Door: DitjesenDatjes
10-04-2019

Men zal raar opkijken als ze Biwar Abdullah tegenkomen. De Irakese man lijkt namelijk als twee druppels water op Cristiano Ronaldo! Biwar wordt vaak staande gehouden op straat want mensen willen een handtekening of foto van hem.

,,Heel veel mensen zeggen dat ik op Ronaldo lijk, ondanks het feit dat ik Koerdisch ben”, zegt Biwar Abdullah tegen Reuters. Het zou goed kunnen dat Biwar veel geluk heeft van zijn uiterlijk, want zijn grote droom is om de echte Ronaldo ooit te ontmoeten. Wie weet is de voetballer zo benieuwd naar zijn dubbelganger dat hij hem ook wil zien.

Deen

Biwar is niet de eerste look-a-like van Ronaldo, maar misschien wel degene die het meest op de voetballer lijkt. Eerder viel de Deense Shanta Kordbatchje op door zijn uiterlijk. Ook hij lijkt op Ronaldo.

Champions League

Vanavond is de echte Christiano Ronaldo te zien in het duel Juventus – Ajax, de kwartfinale van de Champions League. Dat de Amsterdamse club in de kwart finale staat is bijzonder en het zou helemaal bijzonder zijn als ze weten te winnen van het team van Ronaldo. De laatste keer dat een Nederlandse club namelijk in de halve finale van de Champions League stond was in seizoen 2004/2005. PSV speelde toen tegen MC Milan en liep ternauwernood de finale mis.

Meer DenD