Bizar! ‘Martien vraagt woekerbedragen voor verblijf’

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het bruidspaar dat zou trouwen in Chateau Mariaux deed eerder deze week al een boekje open over de plotselinge canceling van hun huwelijk, en ze vertellen ook meteen wat ze zouden moeten betalen voor het verblijf en het huwelijk in het kasteel. 

Onverwachte kostepot

Het huwelijk zou in juli 2020 moeten plaatsvinden en in juli 2019 zochten Rose en Regnar contact met Martien en Erica. Het aankomende bruidspaar zou 2850 euro betalen voor het kasteel, dat ze dan drie nachten zouden afhuren inclusief ontbijt. Dat vertelt Rose aan weekblad Privé. ,,Zelf boden ze aan dat Martien de plechtigheid zou leiden. Dat vonden wij een leuke geste, maar ineens kwamen ze met een kostenpost van 8500 euro, die niet eens gespecificeerd was.”

Toen het koppel om duidelijk vroeg, ze hadden immers een veel lager bedrag afgesproken, kreeg Rosa uitgelegd waarvoor het extra geld betaald moest worden. ,,Het bedrag was hoger omdat er dertig man extra op het terrein zou komen. Die 8500 euro was voor de huur, de aanwezigheid van de familie Meiland en de aanschaf van de decoratie. Daar bovenop kwam dan nog het bedrag van 2850 voor de huur voor drie dagen.” Het kersverse bruidspaar zou na het huwelijk in het nog te renoveren bijgebouw slapen. ,,Dat zou tweeduizend euro moeten kosten voor één nacht. Ik weet niet waar ze al deze bedragen vandaan toveren, maar het is wel een rommeltje.”

Woekerbedragen

Volgens Rose, die zelf een vakantiehuisje in het Franse gebied heeft, vragen ze bizarre prijzen die in de regio helemaal niet gebruikelijk zijn. ,,Nu komen ze met woekerbedragen.” Het koppel is nu hard op zoek naar een andere geschikte locatie voor hun huwelijk.

Tags

BRUILOFTCHATEAUERICAFRANKRIJKHUWELIJKKASTEELMARTIEN MEILANDMAXIMETROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck