Bizar: Maxime verkoopt villa aan familielid met enorme winst

Maxime heeft geen genade voor familie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn afgelopen weekend verhuisd naar hun nieuwe villa in Noordwijk. Vanochtend is de vorige villa officieel verkocht voor een prijs van 780.000 euro. Die woning is verkocht aan een familielid, maar Maxime wilde kennelijk tóch een hoop winst maken…

Maxime en Leroy kochten de villa in maart vorig jaar voor een prijs van 734.000 euro. Volgens BekendeBuren heeft het stel er nu het enorme bedrag van 780.000 euro voor gekregen.

Winst van 46.000 euro

De villa is gekocht door een familielid, maar kennelijk heeft dat Maxime er niet van weerhouden om een dikke winst te maken. In één jaar tijd heeft ze een winst gemaakt van wel 46.000 euro. Maar is dat niet vreemd als de woning binnen de familie blijft?

Montana kon het niet betalen

Eerder gingen er geruchten rond in Noordwijk dat haar zus Montana de woning gekocht zou hebben, die samen met haar vriend Dirk al een lange tijd op zoek is naar een woning. ,,Ik hoorde het, dat was ook een nieuwtje voor mij”, zei Montana daarover in weekblad Weekend. ,,Ik weet nergens van, want het klopt niet. Het huis is wel mooi hoor, maar ik vind het vrij strak.”

Daarnaast zou Montana het huis niet kunnen betalen. Volgens haar hebben Maxime en Leroy meer te besteden en moeten zij en Dirk kijken naar een andere prijsklasse. En wanneer je veel eisen hebt, is dat tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. ,,Je hebt heel veel nieuwbouw tegenwoordig, dat is allemaal hetzelfde en dat vind ik niet leuk. Ik heb liever een jaren 30-woning met glas-in-lood-ramen en karakteristieke details”, zei Montana.

DIT familielid heeft de villa gekocht

De Meilandjes hebben aan BekendeBuren laten weten dat de koper een dochter is van een nicht van de familie. Al snel bleek dat zij de financiering al rond had en dat de koop door kon gaan. De woning is dus inderdaad niet verkocht aan zus Montana, maar blijft wel binnen de familie.

Tags

CHATEAU MEILANDFAMILIE MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESMONTANA MEILANDNOORDWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck