Bizar: nieuw seizoen De Bachelor met twee bachelors

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

,,Dit jaar gaan we het he-le-maal anders doen!”, laat Videoland weten op Instagram. Het nieuwe seizoen van De Bachelor gaat 7 maart van start en telt maar liefst twee bachelors!

De opnames van het nieuwe seizoen van De Bachelor zijn in volle gang! Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het iconische liefdesavontuur gaan twee mannen op zoek naar de liefde van hun leven op Zanzibar: Paul en Rien.

Bachelor Paul

Paul lijkt alles te hebben, maar in de liefde wil het nog niet vlotten. Hij zoekt een vrouw die anders is dan anderen, ‘buiten die lijntjes kleurt’. Hij werkt als advocaat en heeft niets te klagen. Zijn toekomstige vrouw hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken en zal er ongetwijfeld warmpjes bij komen te zitten.

Bachelor Rien

Rien woont op Ibiza, neemt elke dag een frisse ochtendduik in de zee, is vastgoedondernemer en is lief en avontuurlijk. Hij is zeker geen onbekende, want hij is het ex-liefje van Vivian Hoorn. Afgelopen zomer zijn ze na een relatie van zes jaar uit elkaar gegaan.

Monica Geuze

,,Twee mannen die dit romantische avontuur aangaan: dat betekent een twee keer zo groot avontuur en een dubbele dosis romantiek. Ik kan niet wachten om Paul en Rien bij te staan in hun zoektocht naar de ware liefde vanaf het prachtige Zanzibar. De opnames zijn net begonnen en ik kan je nu al vertellen: dit seizoen wordt onvergetelijk!”, aldus Monica Geuze.

Tags

DE BACHELORMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck