Bizar: Peter Gillis wil levensgroot standbeeld van zichzelf in de tuin

Peter Gillis wil standbeeld in de tuin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis en Nicol namen kijkers van Massa is Kassa in de aflevering van gisteren mee naar het nieuwe kasteel. Het is nog een grote puinhoop en staat compleet in de stijgers, maar Peter maakt zich vooral druk om de kasteeltuin. Daar moet namelijk een levensgroot standbeeld van hem komen te staan…

Peter en Nicol namen gisteren een kijkje bij het nieuwe kasteel dat ze onlangs op de kop hebben getikt voor 5,5 miljoen euro. Maar voordat het stel hun intrek neemt, moet er nog veel gebeuren. Het kasteel wordt gerestaureerd en het viel kijkers dan ook op dat het momenteel nog een grote puinhoop is. Maar Gillis maakte zich vooral druk om de tuin.

‘Het moet een beeld op ware grootte worden’

Het stel had ‘kasteeltuinarchitect’ Fons uitgenodigd om samen over de inrichting van de tuin na te denken. Zo wil Nicol graag een grote fontein in de tuin. ,,Wat ik wel mooi vind is zo’n fontein. Maar deze is veel te klein, dus daar moet een andere fontein komen”, zei Nicol.

Maar nog veel belangrijker: er komt een levensgroot standbeeld van Peter Gillis in de tuin te staan. ,,Het moet een mooi beeld worden, dat wil ik al zo lang. Het moet een beeld op ware grootte worden”, legde Gillis uit. De plek van het beeld is daarbij belangrijk, want iedereen moet het kunnen zien.

Kijkers vinden het bizar

En hoewel we inmiddels weten dat niets te gek en te overdreven is voor de familie Gillis, vinden kijkers een levensgroot beeld van Peter vooral een bizar idee. ,,Dat je zo vol bent van jezelf dat je een standbeeld op ware grote van jezelf in je tuin wil. Voor de rest is die heel gewoon gebleven”, twittert een kijker.

Tags

FAMILIE GILLISGILLISMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck