BIZAR: Rapper laat gouden kettingen in hoofd implanteren

Rapper hoeft nooit meer naar de kapper
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Mexicaanse rapper Dan Sur hoeft nooit meer na de kapper. Hij besloot iets anders met zijn haar te doen. In plaats van haren, hangen er talloze gouden kettingen aan zijn hoofdhuid. Zelf denkt hij dat dit dé nieuwe trend gaat zijn, want hij is bang dat iedereen hem na gaat doen.

Eerste ter wereld?

De rapper zegt zelf dat hij de eerste persoon ter wereld is die op deze manier gouden kettingen in zijn hoofd heeft laten implanteren. Volgens hem zijn de kettingen namelijk van echt goud.

,,Dit is mijn haar. Gouden haren”, zei Dan Sur in een TikTok-video. ,,De waarheid is dat ik iets anders wilde doen omdat iedereen zijn haar kleurt.” Hij laat zien wat hij allemaal met zijn haren kan, zoals glittersteentjes ertussen plaatsen. En dat hij nooit meer naar de kapper hoeft, is natuurlijk een fijne bijkomstigheid.

‘Echt goud’

Duidelijk is dat de rapper van de kleur goud houdt. Niet alleen zijn haren hebben een gouden kleur, maar ook zijn tanden. Daarnaast draagt hij altijd grote opvallende kettingen en armbanden en heeft hij goudstaven die volgens hem ook ‘echt’ zijn.

Op zijn Instagram is te zien dat hij erg blij is met zijn gouden haren en zou het volgens hem zomaar kunnen dat hij een nieuwe trend gezet heeft. ,,Ik hoop niet dat iedereen mij nu kopieert”, aldus Dan Sur. Daarnaast wil hij graag meer opvallen. Dat laatste lukt hem zéker, maar of mensen hem na gaan doen is nog maar de vraag…

Tags

BIZARRAPPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck