Bizar: Sarah van Soelen steekt pumps van 600 euro in de fik

Sarah gaat haar dure pumps verbranden
Door: Charlotte Wijnen
22-04-2022

Sarah van Soelen besloot gisteren tijdens een avondje stappen haar gloednieuwe pumps van Christian Louboutin te dragen. Maar deze peperdure hakken deden zoveel pijn aan haar voeten, dat ze heeft besloten ze in de brand te steken. Alsof het niets is!

Sarah is een echte fashionista en haar kledingkasten puilen waarschijnlijk uit van alle kleding die ze heeft. Het prijskaartje lijkt haar niet zoveel uit te maken, want ze draagt ook graag dure merkkleding.

Pumps van 600 euro

Zo liet ze onlangs haar oog vallen op een paar prachtige pumps. Tijdens een avondje uit gisteren besloot ze dan ook gelijk haar nieuwe aanwinst aan iedereen te showen. Met een hak van maar liefst 120 millimeter was dat achteraf geen handige keuze…

Hoewel veel volgers Sarah vragen waar ze de prachtige hakken vandaan heeft, besluit ze maar direct eerlijk te zijn. ,,Ze zijn van Louboutin en worden na gisteravond in de brand gestoken. Het voelt nu alsof ik twee gebroken voeten heb”, schrijft ze in Instagram Stories.

Maar een kijkje op de site van Christian Louboutin leert dat de schoenen wel 600 euro kosten, iets wat voor de meeste mensen onbetaalbaar is. Maar Sarah lijkt er niet mee te zitten: die draagt de pumps één avond en koopt vermoedelijk morgen weer een nieuw paar.

Meer DenD