BIZAR: Temptation Island-ster filmt eigen bevalling

Channah Koerten
Door: Eva Steins
13-11-2020

Een bijzondere video verscheen vandaag op YouTube. Temptation Island-sterren Channah Koerten en Quentin Jarett werden ouders van een dochtertje en filmden de gehele bevalling. Op de video is te zien hoe Channah staand in haar woonkamer bevalt van een dochtertje die wordt opgevangen door de handen van Quentin. Terwijl hun zoontje Tiger (1) er naast staat…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Channah geeft zich héél erg bloot in haar laatste YouTube video. Zij filmden de bizarre bevalling en zette alles op YouTube. De video begint nog redelijk beschaafd op het punt dat Channah weeën heeft.

„Channah heeft al vier keer weeën gehad in vijf minuten”, zegt Quentin in de camera, terwijl hij ondertussen hun zoontje Tiger bezig houdt. Als Channah’s weeën steeds heftiger worden zegt Quentin: ,,Mama gaat bevallen hè?”

Staand

Het lijkt te laat te zijn voor het stel om naar het ziekenhuis te rijden. Op de video zien we Channah klaar staan zonder onderbroek in de woonkamer. Quentin smeekt haar om op de bank te gaan liggen, maar daar lijkt het te laat voor. Terwijl Channah klaar staat met haar handen tussen haar benen, scharrelt hun 1-jarige zoontje om zijn moeder heen.

Quentin is ondertussen aan het bellen met iemand die hem duidelijke instructies geeft. De bevalling gaat in een sneltreinvaart als Quentin uitroept: ,,Wajo, wajo, wajo! Holy shit, ze komt! Moet ze blijven staan!?”

Vervolgens is te zien hoe de baby eruit floept, opgevangen door de handen van haar vader. ,,Ik heb er!” roept hij blij uit.

Bekijk hier het -heftige- filmpje:

Meer DenD