Bizar verhaal over bekende yoga coach: ‘Extreem vernederend’

Yoga coach Lenette blijkt een enorm kreng te zijn en een vroegere pestkop
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een bizar verhaal rond over Lenette Hermsen, een bekende yoga coach. Een klant, die beweert vroeger door Lenette te zijn gepest, heeft een nare ervaring gehad in de yogastudio waar Lenette werkt.

,,Momenteel gaat er op Facebook een verhaal rond over Lenette Hermsen”, schrijft Juicechannel op Instagram. ,,Zij is een yoga en mental health coach en geeft ook les bij een yogastudio. Daar is laatst een meisje langs geweest die Lenette van een aantal jaar geleden kent en door haar gepest is. Ze heeft deze les als vervelend ervaren, omdat Lenette haar herkende en vervelende opmerkingen ging maken.”

Gepest

De dame heeft een review achtergelaten en schrijft daarin ‘heel erg verdrietig’ te zijn. ,,Ik heb in het begin een hele leuke tijd gehad bij Namasté. Echter is dit compleet veranderd, want er zijn een paar dingen die echt niet oké zijn”, schrijft de klant. ,,Om maar met het ergste te beginnen: ik had me ingeschreven voor een (dacht ik) hele ontspannen yoga les, echter zakte mijn hart naar mijn tenen toen ik de docent zag: Lenette.”

Volgens de dame hebben Lenette en haar zus haar vroeger gepest. ,,Wat ik als zeer traumatisch heb ervaren. Dit ging van racistische opmerkingen over mijn afkomst tot tompoucen in mijn haar smeren.”

Tranen

Lenette herkende haar, vervolgt ze. ,,En zei tegen mij: ‘Wat fijn je weer te zien, de knoflookgeur is helemaal weg hoor’. Dit klinkt misschien niet erg of misschien als een comment dat het ijs moet breken, maar ik ben serieus met tranen in mijn ogen weggegaan en heb de hele weg naar huis gehyperventileerd.”

‘Extreem vernederend’

De dame durfde geen klacht in te dienen, omdat Lenette de klantenservice en de social media beheert. Ze vertelde haar ervaring aan een andere yoga docent, maar die zou geen actie hebben ondernomen. ,,Het is inderdaad waar dat ik jaren geleden door haar gepest ben, maar de opmerking die ze maakte voelt voor mij gewoon als pesten en ik heb het als extreem vernederend ervaren.”

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck