Bizar: zóveel zijn de Expeditie Robinson-deelnemers afgevallen

Deelnemers enorm afgevallen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Inmiddels zijn de deelnemers al 30 dagen op Expeditie Robinson. Het eten begint op te raken en het energieniveau is laag. Op Winnaarseiland krijgen drie deelnemers een spiegel en een weegschaal, en wat ze daarop te zien krijgen is wel even schrikken…

Ondanks dat iedereen verzwakt is, wint Ferry de proef. Op Winnaarseiland staan er meerdere verrassingen op hem te wachten. Naast eten, krijgt hij ook een spiegel en een weegschaal. Hij mag twee deelnemers meenemen en kiest voor Dennis en London.

‘Jongen van 18’

Eenmaal aangekomen op Winnaarseiland rennen de heren meteen naar de spiegel. ,,Ik zie eruit als een jongen van 18, alleen mijn kop is ouder geworden”, zegt Ferry geschrokken. Ook Dennis ziet er vermagerd uit. ,,Ik denk dat mijn jasjes niet meer zullen passen”, zegt hij bezorgd.

12,5 kilo

Nog erger wordt het wanneer de heren op de weegschaal stappen. Ferry en Dennis zijn maar liefst 12,5 kilo’s kwijt; London zelfs nog meer. Gelukkig heeft Ferry een grote vis gewonnen met de proef. London gaat direct aan de slag en maakt voor de heren een heerlijke maaltijd klaar. Ook heeft de groep bij de proef een extra groze zak meel en rijst gewonnen, waarmee ze hopelijk de laatste dagen nog kunnen volhouden.

Tags

EXPEDITIE ROBINSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck