Bizarre foto Marco Borsato en Ali B bij TVOH duikt op: ‘Jamai wist dat er iets niet klopte’

Marco Borsato en Ali B. zoenen klein meisje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een bizarre foto van Marco Borsato en Ali B achter de schermen bij The Voice of Holland opgedoken. Jamai, die het programma presenteerde, staat ook op de foto en kijkt geschrokken.

Op TikTok wordt een oude foto van Marco en Ali gedeeld met een jong meisje. Het lijkt erop dat de twee het kind een kus op haar wang geven, iets wat zorgt voor geschrokken reacties. ,,Geen commentaar”, luidt het op TikTok bij de beelden.

The Voice of Holland

De foto is gemaakt achter de schermen bij The Voice of Holland. Jamai Loman, die het programma presenteerde, staat ook op de foto en kijkt geschrokken. ,,Jamai wist dat er iets niet klopte”, schrijft iemand onder de foto.

Vermoedelijk is degene die het filmpje deelt, het meisje dat op de foto staat. ,,Omg, huh? Hoe kwam jij daar?”, reageert iemand.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ali B

Een jaar geleden werd bekend dat het Openbaar Ministerie Ali B gaat vervolgen voor seksueel misbruik bij The Voice of Holland. Ali B wordt vervolgd naar aanleiding van drie aangiftes van verkrachting en aanranding, in 2014 en 2018, van meerderjarige vrouwen. Bij een van die verdenkingen is er een link met The Voice, bij de andere niet. De rechtszaak tegen de rapper gaat naar verwachting op 12 en 13 juni van start in de rechtbank van Haarlem. 

Marco Borsato

Marco Borsato wordt niet vervolgd vanwege gebrek aan bewijs. Tegen de zanger loopt wel een ander onderzoek. Er is namelijk ook aangifte gedaan van een zaak die geen verband houdt met The Voice of Holland.

Tags

ALI BMARCO BORSATOTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck