Bizarre onthulling over Paul de Leeuw: ‘Ontsloeg vrouw vanwege lelijke schoenen’

Totaal gestoorde Paul de Leeuw ontslaat mensen om lelijke schoenen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Henk Westbroek heeft een bizarre onthulling over Paul de Leeuw gedaan. Volgens hem ontsloeg Paul ooit een vrouw omdat hij volgens haar ‘lelijke’ schoenen droeg.

Er komen steeds meer verhalen los over het gedrag van Paul de Leeuw. Hij zou een regisseuse hebben uitgescholden in een kinderziekenhuis en nu komt Henk Westbroek met nog een onthulling over Paul.

Ontslagen

,,Ik heb nooit iets met hem te maken gehad. Indirect wel, want ik produceerde tien jaar lang Kinderen voor Kinderen en op een gegeven moment had ik allemaal hulpjes”, vertelt Westbroek in zijn podcast Alweer Een Podcast. Eén van deze ‘hulpjes’ werkte eerst voor Paul de Leeuw. ,,Zei zei: ‘Ik ben door hem op staande voet ontslagen. Ik had verkeerde schoenen aan.”’

‘Opgefokt’

Ontslagen vanwege verkeerde schoenen? Westbroek wist destijds niet wat hij hoorde. ,,Hij had de dag ervoor tegen mij gezegd dat hij die schoenen van mij vreselijk lelijk vond en dat hij mij op staande voet zou ontslaan als ik die de dag erop weer droeg”, zei de dame volgens Westbroek. De dame dacht dat Paul het niet meende, maar gewoon ‘opgefokt’ was. Daarom deed ze de volgende dag weer dezelfde schoenen aan. Maar Paul bleek bloedserieus te zijn. Toen ze aankwam op haar werk en hij haar schoenen zag, werd ze op staande voet ontslagen.

Door het lint

Co-host Jelmer Gussinklo reageert niet verbaasd op het verhaal van Westbroek. Hij weet al langer dat Paul absurd kan reageren. ,,Ik werkte bij de VARA en toen zat hij in het kantoor naast ons en het was gewoon standaard dat je elke maandag naast ons hoorde dat er met spullen werd gegooid”, zegt hij. ,,Dan waren de kijkcijfers niet goed genoeg van de zaterdag en dan ging hij helemaal door het lint.”

Tags

PAUL DE LEEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck