Bizarre reeks filmpjes van Rogier: ‘Denk 20 uur per dag aan seks’

Rogier heeft geen glazenwasser
Door: Charlotte Wijnen
14-04-2022

Rogier Smit ligt de komende weken in de lappenmand vanwege een gebroken knie. En nu de relatie met Marco weer over is, lijkt hij zich eenzaam te voelen. Hij uit zijn frustraties op TikTok in een bizarre reeks video’s.

Rogier heeft uit verveling besloten een TikTok-account aan te maken. Hij was er gisteren druk mee in de weer en deelde een reeks filmpjes van zichzelf waarin hij een aantal bizarre uitspraken deed…

‘Ik glijd bijna van die bank’

,,Ik glijd bijna van die bank af”, begint Rogier in de eerste video. ,,Kijk mensen, ik heb natuurlijk geen vriend op het ogenblik.”

Kennelijk voelt hij zich wat eenzaam sinds zijn breuk met Marco, die volgens Rogier een golddigger bleek te zijn. Hoewel hij eerder zei wel ‘klaar te zijn met de liefde’ blijkt hij nu toch behoefte te hebben aan een man in zijn leven.

‘Denk 20 uur aan seks’

Vanwege een gebroken knie moet Rogier de komende weken revalideren en moet hij een brace dragen. Hierdoor wordt het natuurlijk moeilijk om een man te vinden, waardoor de drang nóg groter wordt. ,,Ik weet gewoon niet wat het is”, zegt Rogier in een volgende video. ,,Ik denk gewoon 20 uur per dag aan seks. 20 uur! En 4 uur neem ik rust.”

Volgers zijn behoorlijk geschrokken van de vreemde uitspraken van Rogier. Op Instagram worden via verschillende kanalen de video’s gedeeld. ,,Pak Rogier zijn telefoon af!”, zo luidt het.

Meer DenD