Blijft ex Humberto met lege handen achter? ‘Krijgt geen alimentatie’

Ineke krijgt geen geld van Humberto
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Humberto Tan en Ineke Geenen 30 jaar samen waren, zijn de twee nooit getrouwd. Dat betekent dat Ineke geen partneralimentatie krijgt en naast de miljoenen van Humberto grijpt. Blijft ze met lege handen achter?

Nadat Ineke jarenlang de ene na de andere affaire van Humberto slikte, is ze uiteindelijk toch door hem in de steek gelaten. Eerst was er de affaire met Dionne Stax, en daarna nog de vermeende romance met de 25-jarige Fleur Louwe, waarna Humberto met Ineke in relatietherapie ging. Dat heeft lange tijd gewerkt, maar helaas is de relatie alsnog gestrand.

Nooit getrouwd

Ineke en Humberto zijn nooit getrouwd geweest. ,,Het is er nooit van gekomen”, vertelde Humberto slechts een paar maanden geleden in Margriet. Ineke hoefde ook geen aanzoek meer te verwachten, zo maakte Humberto al duidelijk. ,,De kinderen zijn nu ook al zo oud.”

Voor Ineke had een huwelijk een groot verschil kunnen maken. Waar BN’ers als Marco Borsato een kapitaal verloren aan hun ex, zal dat bij Humberto en Ineke anders lopen. Terwijl Leontine haar luxeleven voort kan blijven zetten heeft Ineke een stuk minder geluk: zo heeft ze geen recht op de helft van zijn vermogen en ook niet op partneralimentatie.

Geen zakelijk succes

Terwijl Humberto miljoenen verdiende met zijn tv-carrière, probeerde Ineke ook zakelijk succesvol te worden. Dit is alleen nooit gelukt. Ze richte een bedrijf op waar ze babykleding en speelgoed verkocht, maar dat is nooit een succes geworden. Volgens weekblad Weekend stond het eigen vermogen van haar winkel maar liefst 14.000 euro in het rood en ook stonden er schulden uit van 26.000 euro. Daarna begon ze een eenmanszaak in communicatie, maar het eigen vermogen daarin is slechts 1200 euro.

Lege handen?

Gelukkig hebben de twee meerdere huizen samen. Hun echtelijke woning kochten ze voor een bedrag van 1.260.000 euro en namen er een hypotheek op van 1,5 miljoen euro, meldt Weekend. Omdat Ineke er vermoedelijk niet zelf kan blijven wonen, wordt er vermoed dat Humberto er alleen zal gaan wonen. Dat betekent dat hij Ineke moet uitkopen, waardoor ze toch een groot bedrag zal krijgen. Ook hebben ze nog twee appartementen samen. Vermoedelijk zal het Ineke toch een paar ton opleveren, waardoor ze niet met lege handen over zal blijven.

Dat had ook anders kunnen uitpakken, want tijdens hun eerdere relatiecrisis ging het helemaal niet goed met de huizenmarkt en als Humberto op dat moment was vertrokken, bleef Ineke hoogstwaarschijnlijk wél met lege handen achter.

Tags

HUMBERTO TANINEKE GEENEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck