Blinden en slechtzienden met hond naar Wereldkerstcircus in Carré

Ook blinden naar kerstcircus in Carré.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Ook blinden en slechtzienden kunnen dankzij de inzet van een blindentolk naar het Wereldkerstcircus in Carré. Op 5 januari 2024 zal er bij de voorstelling van het Wereldkerstcircus van vier uur ’s middags een blindentolk aanwezig zijn. Ook blindengeleide honden zijn dan welkom in Carré.

Op die manier kan iedereen met een visuele beperking van deze voorstelling genieten. Vooraf geeft de blindentolk tijdens een speciale inleiding extra uitleg over onder andere het decor en de kostuums. Daarna kun de bezoekers met een zichtbeperking tijdens de voorstelling via een draadloze koptelefoon luisteren naar de live audiobeschrijving. 

Meest bezochte circus

Al jaren is het Wereldkerstcircus hét familie-uitje tijdens de kerstvakantie en met 66.000 bezoekers per jaar ook meteen het meest bezochte en succesvolste Kerstcircus van Nederland. Ook deze editie geniet u weer van wereldpremières, wereldrecords, wereldsensaties en wereldklasse!

Het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré is meer dan een circus! Het is Nederlands Grootste Circusfestival met voornamelijk winnaars en bekroonde acts van de grootste circusfestivals ter wereld samen in één voorstelling waardoor het echt een Gouden Festival genoemd kan worden.

Clowns

Sterclown Bello Nock, die door Time Magazine Amerika’s beste clown genoemd wordt, is deze editie weer present in de piste. Bello won in Monte Carlo de Gouden Clown, de Oscar van de circuswereld en ook op andere festivals werd hij met Goud bekroond. Behalve actieclown Bello, een waaghals en duivelskunstenaar die met zijn komische stunts het gevaar niet schuwt, maakt ook de poëtische clown Yann Rossi zijn opwachting. 

Met zijn betoverende kostuums en de 20 instrumenten die hij bespeelt laat hij de traditie van de muzikale clown herleven. Geniet van deze twee topclowns, die samen met prestaties en poëzie u verbazen, maar ook weg laten dromen.

Uiteraard zijn er naast de clowns nog andere wereldacts te zien in de piste. Met het optreden van The Flying Caballero’s kan er in het 37ste Wereldkerstcircus circusgeschiedenis geschreven worden. Meer informatie over het Wereldkerstcircus HIER.

Wereldkerstcircus Carré ook voor blinden.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck