Bloederig drama prinses Anne: ‘Er werd veel geschreeuwd’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een drama voor prinses Anne: één van haar Bull Terriërs heeft een andere hond ernstig verwond. Uit het niets viel de Bull Terriër de hond aan en liet het dier niet meer los. ,,Er was veel bloed en er werd veel geschreeuwd.”

De Britse royals zijn hondenliefhebbers. Queen Elizabeth had haar hele leven lang honden, maar ook prinses Anne is al jaren hondenbezitter. Toch kunnen niet al haar honden zich gedragen, want één van haar Bull Terriërs heeft een andere hond aangevallen.

‘Veel bloed’

Volgens een insider gebeurde het incident tijdens een fazantenjacht van de koninklijke familie in Sandringham. De Bull Terriër viel de hond van de jachtopziener aan. ,,De hond wierp zich als een gek op hem. Er was veel bloed en er werd veel geschreeuwd”, vertelt een koninklijke insider aan Dailymail. Het duurde lang voor de twee honden uit elkaar gehaald konden worden, want de hond van prinses Anne wilde niet loslaten. Volgens de bron had de hond zijn ’tanden diep begraven’ in de vacht van de andere hond.

‘Wat als het een kind was geweest?’

Beide honden overleefden de aanval, maar de sfeer na afloop was erg gespannen. ,,Een paar mensen zeiden: ‘Wat als het Charlotte of George of één van de kinderen was in plaats van de hond?”’, vervolgt de bron.

Niet de eerste keer

Het is niet het eerste incident dat een hond van prinses Anne veroorzaakt. Jaren geleden beet één van de toenmalige Bull Terriërs van Anne twee kinderen. Een jaar later viel een ander één van de corgi’s van Elizabeth aan. Het gewonde dier moest worden geëuthanaseerd.

De honden van Anne zijn niet de enige dieren die zich misdragen. Elizabeth had vroeger ook problemen met haar corgi’s. Volgens dierentherapeut Roger Mugford hebben de honden de paleiswachters aangevallen en zelfs een keer een hond gedood, zo vertelde hij in gesprek met Bild.

Tags

DRAMAPRINSES ANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck