Bloeit er iets op tussen Shakira en Lewis Hamilton?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een pijnlijke vechtscheiding met profvoetballer Gerard Piqué vertrok Shakira met haar kinderen naar Miami om daar een nieuw leven te beginnen. In haar nieuwe woonplaats is ze al meerdere keren gespot met Lewis Hamilton. Bloeit er iets op tussen de twee?

Shakira werd dit weekend voor het eerst samen gezien met Lewis Hamilton. Op beelden die via Twitter werden gedeeld was te zien hoe de twee elkaar in een restaurant tegenkwamen en Shakira door Lewis begroet werd met een brede glimlach. Hoewel het niet duidelijk is of de twee uiteindelijk sámen gingen dineren, zijn er nieuwe foto’s van de twee opgedoken. Buitenlandse media durven nu zelfs te zeggen dat de twee aan het daten zijn.

Luxe jacht

Kort nadat de twee elkaar in een restaurant troffen, zochten ze elkaar opnieuw op. Daily Mail wist het moment vast te leggen dat Shakira samen met Lewis aan boord stapte van een luxe jacht. Ze zouden in het gezelschap van vrienden langs de kustlijn van Miami zijn gevaren.

Tom Cruise

Het is niet de eerste keer dat Hamilton gespot wordt met een dame na zijn breuk met Nicole Scherzinger. Eerder werd de F1-coureur gelinkt aan onder anderen Rihanna, Kendall Jenner en Rita Ora. Ook voor Shakira is Lewis niet de eerste man met wie ze na Piqué gespot werd. Zo wist een insider aan Page Six te vertellen dat Shakira de Formule 1 Grand Prix in Miami eerder verliet om tijd door te brengen in een privésuite met Tom Cruise.

‘Meer zat er niet in’

Hoewel Tom haar volgens de bron ziet zitten, zou Shakira de boot afhouden. ,,Shakira had een geweldige tijd met Tom bij de Formule 1, maar ze heeft geen interesse om met hem te daten. Hij was erg aardig en zij genoot van zijn gezelschap, maar meer zat er voor haar niet in”, aldus de bron.

Tags

LEWIS HAMILTONSHAKIRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck