Bloeit liefde André en Monique in nieuwe villa weer op?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In hun oude woonwagen liepen de gemoederen tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg soms hoog op. Nu verhuizen ze naar een miljoenenvilla in Berkel en Rodenrijs.

Schade

Hopelijk doen meer kamers en ruimte het stel goed. In de woonwagen zaten ze continue op elkaar lip, vertelde André eerder. Dat zou voor spanningen zorgen. Gelukkig gaat het nu een beetje beter met het stel, en vindt Monique dat André zelfs weer de jongen is waar ze verliefd op is geworden.
,,Hij is positief veranderd”, vertelt Monique aan weekblad Privé. ,,Hij heeft zich in de periode dat het niet goed ging te veel laten meeslepen. Uiteindelijk zag hij in dat ik gelijk had en toen heeft hij het moedige besluit genomen om er even tussenuit te gaan. Hij had nog twee jaar zo door kunnen gaan, maar dan denk ik niet dat dat met mij erbij was geweest. De schade was dan al veel groter geweest.”

Ivf

Het gaat zelfs zo goed met André, dat hij klusjes in het huishouden oppakt. ,,Laatst liep een van mijn afspraken uit en toen heeft André boodschappen gedaan en gekookt. Dat is dan zo’n mooi gebaar. Hij weet mij steeds meer te verrassen.”
De twee zijn zo gelukkig met elkaar dat ze het liefst nog een kindje willen. Helaas gaat dat niet zo makkelijk, en daarom heeft Monique embryo’s laten invriezen. ,,Die blijven voorlopig nog wel even goed. Tot mijn 45ste kan ik ivf laten doen. Dat er een korte tijd tussen Junior en de twee moest zitten, heb ik van mij afgezet.”

 

Tags

ADOPTIEANDRÉ HAZESIVFKINDMILJOENENMONIQUE WESTENBERGRELATIERUZIETROUWENVILLAWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck