BLØF-zanger Paskal Jakobsen opent restaurant

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Paskal Jakobsen gaat in de horeca. De zanger van BLØF opent later dit jaar een restaurant in zijn geliefde Middelburg.

Verrassend concept

Paskal stapt de horeca in met zijn vrouw Door en enkele bekende “Zeeuwse kopstukken”. Wie dat zijn, houdt de zanger nog even voor zich. ,,Wij verwachten iedereen te gaan verrassen met ons concept”, aldus Paskal in de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC).

BBQ en bakplaat

Paskal denkt dat zijn restaurant eind september, begin oktober opengaat. Het pand in het centrum van Middelburg, dat de zanger in februari kocht, hoeft niet verbouwd te worden. ,,Eigenlijk gaan we met aankleding en sfeer aan de slag. Maar echt verbouwen is niet nodig. Het was al helemaal tof. De keuken wordt wel aangepakt, zodat er breed gekookt kan worden. Met BBQ, bakplaat en nieuwe frituur enzo.”

De Bed & Breakfast boven het restaurant stopt, zegt Jakobsen. ,,Het appartement mogen we van de gemeente niet langer als hotelkamer verhuren, dus gaan we permanent verhuren.” Hij verwacht dat het nieuwe restaurant ergens eind september, begin oktober opengaat.

Overlijden eigenaar

In februari kocht Jakobsen het pand aan de Turfkaai dat leeg kwam te staan na het overlijden van eigenaar Bo Wesdorp. De Middelburgse horeca-man startte er in 2017 met café Hard & Ziel, maar overleed enkele maanden later.

Tags

PASKAL JAKOBSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck