Blunder Anna Nooshin op rode loper Cannes

Anna liep met een gedraaide ketting op de rode loper in Cannes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Anna Nooshin heeft een blunder gemaakt op de rode loper in Cannes. Aan haar volgers op Instagram vertelt ze dat haar ketting de hele tijd verkeerd zat…

Anna Nooshin deelt een foto van zichzelf op de rode loper, maar ziet al snel dat er iets niet klopt aan haar look. ,,Mijn ketting zat de hele tijd omgedraaid”, schrijft ze in Instagram Stories bij de foto. Oeps!

Dochter

Inmiddels is Anna weer thuis bij haar dochter Nala. In augustus maakte ze bekend dat ze ‘dolgelukkig’ was met haar nieuwe, anonieme, liefde en in dezelfde maand kondigde ze aan in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Tegelijkertijd maakte ze bekend dat ze samen is met Thijs Boermans, de vader van Nala.

‘Droombevalling’

De eerste weken na de bevalling zaten Anna en Thijs in een ‘privébubbel’, maar later deelde Anna meer details over de bevalling. Volgens haar was het een ‘droombevalling’. ,,En zo’n mooie ervaring. Ik had het me niet beter kunnen wensen. Nala maakt het ook goed en wij ook”, schreef ze op Instagram. Ook zei Anna dankbaar te zijn dat ze het moederschap mee mag maken. ,,Ik ben heel dankbaar dat ik dit mag meemaken als vrouw, om ook moeder mogen te worden.”

Tags

ANNA NOOSHIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck