Blunder: Caroline van der Plas noemt Rob Jetten medewerker van Geert Wilders

Rob Jetten lijkt op Geert Wilders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Caroline van der Plas maakte voorafgaand aan een televisiedebat een megablunder. In een filmpje die Van der Plas voor haar volgers maakte noemt ze Rob Jetten ‘een van de medewerkers van Geert Wilders’.

,,Nou het Debat van het Zuiden gaat zo beginnen. Ik ben hier met zoon Kyle, met Jesse, Henk is erbij”, vertelt Caroline in het filmpje. Vervolgens draait ze de camera naar Geert Wilders en Rob Jetten, die allebei naar de camera zwaaien. ,,Geert is erbij, en ook de medewerkers van Geert zijn erbij, natuurlijk.”

Blunder

Maar wanneer Caroline nog eens kijkt ziet ze dat het helemaal niet om een medewerker van Wilders gaat. ,,O, het is Rob!”, roept ze uit, terwijl ze haar hand voor haar mond slaat. Jetten kan er wel om lachen. ,,Het is ook een beetje donker hier”, zegt hij.

‘Medewerker van Wilders’

,,Een medewerker van Geert… Nou Rob, gefeliciteerd met je nieuwe baan”, lacht Caroline. ,,Nee, dank je wel”, zegt Jetten, waarna hij de benen neemt. Caroline deelt het filmpje op X en de blunder zorgt voor een hoop hilariteit. ,,Heerlijk die humor”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Giller van de eeuw.”

Debat van het Zuiden

In totaal zeven lijsttrekkers, waaronder Caroline van der Plas, Geert Wilders en Rob Jetten, stonden zaterdagavond tegenover elkaar in het Debat van het Zuiden. Het tv-debat werd georganiseerd door de omroepen Omroep Brabant, Omroep Zeeland en L1.

Tags

CAROLINE VAN DER PLASGEERT WILDERSROB JETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck