Blunder video Arie Boomsma met inspirerende boodschap

Arie Boomsma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Arie Boomsma probeert positief in het leven te blijven staan. Dat laat hij blijken in zijn Instagram post op maandagochtend. Waarbij hij een pijnlijke blunder video plaatst en daarmee al zijn volgers wil motiveren voor een nieuwe week.

‘Happy Monday’

,,Een nieuwe week, ondanks alles tóch ook vol mogelijkheden” begint Arie Boomsma met zijn bericht op Instagram. ,,Laat je niet uit het veld slaan als de dingen niet meteen gaan zoals je wilt. Voor alles is een tijd. Maak er wat moois van, lieve mensen!” aldus de motiverende presentator.

Op zijn giechel

Terwijl de tekst motiverend is, bewijst de video het tegendeel. Hierin is namelijk te zien dat Arie letterlijk op zijn giechel gaat tijdens een oefening aan een sportrek.

Hilarisch

Boomsma zijn volgers vinden de video hilarisch en waarderen zijn eerlijkheid. Vooral veel ‘lach emoji’s’ worden er geplaatst en Arie’s boodschap wordt begrepen: ,,Vallen en weer opstaan!!” schrijft een volger. Sommige fans kunnen geen genoeg krijgen van de video en bekijken deze keer op keer weer: ,,Ik zit al 5min te kijken om te zien wanneer het je lukt!”

Video via @Arieboomsmainstagram

Tags

ARIE BOOMSMABLUNDERMOTIVATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck