BN’er hoppen: ex Martijn Krabbé gaat met Kamp van Koningsbrugge commando

Ex Martijn Krabbé hopt naar andere BN'er
Door: Charlotte Wijnen
22-11-2022

Ray Klaassens, bekend als commando instructeur in het programma Kamp van Koningsbrugge, laat weten weer gelukkig in de liefde te zijn. Zijn nieuwe vriendin is echter geen onbekende: ze was eerder samen met Martijn Krabbé en een paar maanden geleden had ze nog een relatie met de ex-man van Caroline Tensen.

Ex van Martijn Krabbé

Ray deelt het nieuws met een liefdevolle foto op Instagram. ,,Waarom is een eerste fotootje met een nieuwe liefde eigenlijk zo spannend? Zo blij met dit lieve meisje! Noi!”, schrijft Ray. En Noi is geen onbekende: eerder had zij een relatie met Martijn Krabbé.

Status en geld

En Martijn is niet de enige BN’er waar Noi een relatie mee heeft gehad. ,,Ook is ze even met de ex-man van Caroline Tensen geweest”, schrijft Juicechannel op Instagram. Volgens een volger waren ze zelfs twee maanden geleden nog smoorverliefd gespot. ,,Ik zag haar twee maanden geleden nog met hem lunchen bij Palladium”, schrijft de volger in een bericht aan het kanaal.

Dat Noi opnieuw voor een BN’er heeft gekozen, is volgens de volger dan ook geen toeval. ,,Zogenaamd verliefd. Ze houdt van mannen met status en geld.”

Kamp van Koningsbrugge

Ray is bekend als commando instructeur in Kamp van Koningsbrugge, een programma waarin deelnemers een verkorte versie van de opleiding voor Korps Commandotroepen doorlopen. Vorige week verscheen alweer de laatste aflevering van seizoen 3, waar voor het eerst bekende Nederlanders aan meededen.

Meer DenD