BN’er verklapt deelname aan The Masked Singer

Deze BN'er verklap deelname The Mask Singer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kandidaten van The Masked Singer moeten tot de grote onthulling geheimhouden dat ze meedoen aan het programma. Ze komen aan in geblindeerde busjes en moeten hun lippen stijf op elkaar houden. En dat is een moeilijke klus: zeker één BN’er heeft de mond al voorbij gepraat…

Net als de vorige keren is ook dit seizoen van The Masked Singer een kijkcijferkanon. BN’ers staan in de rij om mee te doen aan het programma en het speculeren over wie er in de prachtige kostuums zitten is in volle gang.

‘Een typisch iemand’

,,Als kandidaat is het natuurlijk heel moeilijk om je mond te houden”, vertelt Jan Uriot in een video van De Telegraaf. Onlangs interviewde hij een BN’er en daar kwam een grote onthulling aan het licht. ,,Diegene verklapte het gewoon!”

Over wie gaat het? ,,Als je wil weten wie het was moet je maar even de kranten van de afgelopen twee weken nagaan”, zegt Jan. Wel wil hij een paar hints geven. ,,Het is een typisch iemand, trekt volle zalen, en je kunt er heel erg mee lachen.”

Hint

Niet alleen kandidaten vinden het lastig om hun mond te houden. Ook Gerard Joling, die in de jury zit, dropte al eerder aan tafel bij Jinek een hint. De zanger vertelde over nieuwslezers en cabaretiers. ,,Er wordt veel gedaan aan de stemmen. Of het nou een cabaretier of een nieuwslezer is. Ze gaan drie maanden repeteren met zingen en dan denk ik: zingt hij of zij? Dat kan gewoon niet”, zei Gerard.

Tags

GERARD JOLINGTHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck