BN’ers genieten week na ijspret van lenteweer

Door: DitjesDatjes
21-02-2021

Een week nadat bekend Nederland massaal op sociale media deelde de ijzers te hebben ondergebonden, zijn talloze BN’ers nu online weer druk met de weersomstandigheden. Dit keer om te laten weten dat ze volop genieten van de vroege voorjaarszon.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Volgens mij heb ik twee maanden in winterslaap gelegen, want het laatste dat ik me herinner zijn schaatsende mensen en sneeuwgevechten”, drukt Freek Vonk op Instagram zijn verwarring over de snelle temperatuurswisselingen uit. Hij plaatste daarbij een foto waarop hij met ontbloot bovenlijf op zijn dakterras staat.

Acteur Barry Atsma maakte dezelfde vergelijking. “In een week tijd van foto 1 naar foto 2. Bizar”, schrijft hij bij twee beelden die op dezelfde plek zijn genomen en een groot verschil laten zien.

Winston Gerschtanowitz, die vorige week nog volop aan het schaatsen was, beoefent in het lentezonnetje een andere sport. “Het golfseizoen is hierbij geopend”, schrijft hij. “Waar we 7 dagen gelden nog op het ijs stonden met -8, lopen we nu heerlijk buiten met 18 graden. #heerlijkezondagallemaal.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD