BN’ers steunen Jaimie Vaes

Jaimie Vaes||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meerdere bekende Nederlanders zijn helemaal klaar met Lil’ Kleine na wat er gebeurd is tussen de rapper en Jaimie Vaes. Ze spreken zich uit op social media.

Lil’ Kleine deelde zelf kort voor het voorval een foto met Jaimie waar hij ‘4 ever mine’ bij schreef. Patty Brard deelde deze foto en zette erbij: ,,Hou ermee op alsjeblieft! Kan er niet meer tegen.”

‘Wegkijken is goedkeuren’

Maar Patty is niet de enige BN’er die zich uitlaat over de rapper. Zo deelt Olcay Gulsen een foto van Jaimie op haar Instagram Stories. Ze roept op dat Jaimie voor zichzelf en haar zoontje Lío kiest.

,,Lieve Jaimie, kies voor jezelf en je zoontje. Je bent zo’n prachtige sterke vrouw”, schrijft Olcay. En even later voegt ze eraan toe: ,,Wegkijken is goedkeuren. #Huiselijkgeweld.” De presentatrice neemt het duidelijk op voor Jaimie.

Vrije voeten

Lil’ Kleine werd gistermiddag na een nacht in de cel door een Spaanse rechter op vrije voeten gesteld. De rechter besloot tot een zogeheten voorwaardelijk sepot, dat inhoudt dat de zaak nog niet gesloten is. Het openbaar ministerie daar blijft de zaak onderzoeken en lijkt mogelijk nog een staartje te krijgen. Jaimie heeft het Spaanse eiland verlaten en keerde terug naar Nederland.

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck