BN’ers vieren massaal Pasen

Door: DitjesDatjes
04-04-2021

Bekende Nederlanders delen op sociale media diverse kiekjes van onder meer geschilderde paaseieren en uitgebreide ontbijtjes, ten teken dat ook zij Pasen vieren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Vrolijk Pasen allemaal!”, schrijft Jan Smit op Instagram. Daarbij deelt de Volendamse zanger een foto van een versierd paaseitje. Ook zangeres Ilse DeLange deelt een afbeelding van een eitje met vrolijke paaswensen erbij.

Patty Brard viert het paasweekend dit jaar in Amsterdam. “Normaal gesproken altijd op Ibiza, maar we denken het ibiza-zonnetje er gewoon bij!”, schrijft de presentatrice op Instagram bij een afbeelding van een rijkelijk gedekte tafel met onder meer chocolade paashazen en alcoholvrije cocktails.

Ook Olcay Gulsen wenst haar volgers een fijne Pasen. “Ik ga gezellig naar mijn lieve schat Ruud”, schrijft de vriendin van de NPO Radio 2-dj op haar Stories. Eerder werd bekend dat Ruud de Wild nog een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven na complicaties na een darmoperatie wegens darmkanker.

Voor Nick Schilder en zijn gezin staat Pasen in het teken van een verkleedfeestje. De zanger deelt een kiekje van zijn gezin, waarbij zijn vrouw Kirsten verkleed als paashaas te zien is. “Vrolijk Pasen”, schrijft de zanger van het Nick & Simon-duo.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD