BN’ers vluchten uit oranje reisgebied

Door: Ditjes en Datjes
16-08-2020

Zaterdag op zondag nacht is het reisadvies voor de gebieden België, Frankrijk en Spanje nogmaals aangescherpt. BN’ers vluchten naar Nederland om quarantaine te vermijden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Code oranje op Ibiza

Zo heeft Romy Monteiro ook haar koffers gepakt direct na het reisadvies. Zij vierde vakantie op het bruisende eiland Ibiza met haar vrienden en vriendinnen. De afgelopen dagen liet ze haar volgers heerlijk meegenieten van haar vakantie met jaloersmakende kiekjes op haar social media.

Monteiro zit er absoluut niet op te wachten om twee weken in quarantaine te gaan en meldt gelijk dat ze onderweg is naar huis: „Voor de quarantaine vragen: wij vliegen NU terug” laat de zangeres weten op haar Instagram Stories. ,,We zijn dus ruim op tijd terug en hoeven dus niet in quarantaine. Maar we zijn uiteraard wel voorzichtig” aldus Romy.

Patty heeft alles onder controle

Patty Brard, die zich ook op Ibiza bevindt, maakt zich minder zorgen. ,,Geen paniek alles onder controle!” laat zij weten in een video op haar Instagram. Brard vertelt dat zij een coronatest zal doen en pas terugvliegt naar Nederland als ze de uitslag heeft.

,,Maar het is natuurlijk onzin om te zeggen dat als je vannacht voor twaalven binnen bent je niet in quarantaine hoeft terwijl je 4 weken t eiland rond bent geweest en ik na een week op de berg in ibiza, een dag te laat zou zijn, omdat iemand een deadline heeft gesteld!” schrijft de presentatrice. ,,Maar goed, ik pas me aan en hou me aan de regels! Keep you posted!” aldus Patty.

Meer DenD