BN’ers vol lof over historisch goud voor handbalsters

Door: DitjesDatjes
15-12-2019

Verschillende bekende Nederlanders zijn door het dolle heen dat de Nederlandse handbalsters voor het eerst de wereldtitel hebben veroverd. Op social media feliciteren de sterren het team met de overwinning op Spanje zondagmiddag. Met één doelpunt verschil (30-29) wist Oranje te winnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Thomas Acda vond de wedstrijd “bloedspannend”. “Kijk met zo’n instelling word je wereldkampioen!!! gefeliciteerd meiden!!”, schrijft hij op Twitter. Ook Barbara Barend is ontzettend trots op de sporters. “Zooo mooooooiii!! Wat een toppers allemaal!!!!! huize barend ontploft!!”

“Jaaaaaaaahhhhhhh!!! Wereldkampioen!! Wat een bikkels!! Zo gaaf!”, reageert Viktor Brand. Ook Frank van der Lende vindt de winst “Vet! Echt sick!”

Volgens Bas Muijs is dit de perfecte revanche van Estavana Polman op haar vriend Rafael van der Vaart. “Hoppa! Wereldkampioen!! Polman neemt negen jaar na de verloren finale WK voetbal revanche voor Van der Vaart op Spanje met de wereldtitel. Geweldig!” Claudia de Breij is het daar mee eens. “Zo mooi dit!”, schrijft ze. “Ik hou van Rafaël van der Vaart. Iemand aan wie de term ‘spelersvrouw’ jaren kleefde zit daar een heerlijk trotse spelersman te zijn.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD