Boardwalk Empire-ster: Harvey verkrachtte me

Harvey Weinstein
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jan-Kees Emmer

LOS ANGELES – Paz de la Huerta is twee keer verkracht door Harvey Weinstein. Dat stelde de Boardwalk Empire-actrice donderdag in een interview met CBS News.

Beide voorvallen zouden hebben plaatsgevonden in 2010. De studiobaas bood haar na een feestje een lift aan naar haar appartement in New York. De twee zouden nog een drankje hebben gedaan bij de actrice thuis, waarna de producent haar jurk uittrok en zich aan haar opdrong.

Later dat jaar dook Weinstein volgens De La Huerta op in de lobby van haar appartementencomplex. Ze zijn daarop in haar woning beland waar volgens de actrice opnieuw misbruik plaatsvond. Ze claimt bij dit voorval te dronken te zijn geweest om toestemming te geven voor seks.

De politie van New York heeft aangegeven een onderzoek te starten naar de vermeende verkrachting. Het korps heeft al zaken lopen naar aanleiding van eerdere beschuldigingen aan het adres van Weinstein, die inmiddels door meer dan 50 vrouwen beticht wordt van seksuele intimidatie, aanranding of verkrachting.

 

BuzzE

 

 

Tags

HARVEY WEINSTEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck