Bobbi Eden haalt uit naar Waylon: ‘Hij is dom!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Bobbi Eden is duidelijk: ze vindt het absoluut niet stoer dat Waylon op televisie heeft gepraat over zijn vermeende erectieproblemen. Ze vindt ‘m vooral heel erg laf.

Waylon vertelde in het programma Boerderij van Dorst dat er ‘door het leven blokkades in zijn hoofd zijn gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat de boel daar beneden niet meer lekker werkte’.

Toverstaf

Hij schrijft zijn overspel toe aan erectieproblemen en handelde uit paniek. „Ik ging op zoek naar datgene wat het prikkelt. Het is heel heftig om als man te ervaren van: het werkt niet, wat is er aan de hand?” Waar sommige andere BN’ers het moedig vinden van Waylon om hiervoor uit te komen, vindt Bobbi Eden het bijzonder laf. „Moedig was geweest als hij had gezegd dat hij zijn toverstaf ergens anders in wilde douwen en dat dat dom was”, zou Bobbi volgens de mediacourant in Story hebben gezegd. Een ander lid van het Story-prominentenpanel, Tineke de Nooij is het volledig met haar eens: „Nog nooit van een vreemdganger zo’n maffe smoes gehoord.”

‘Niet chique’

Waylon zelf vindt het vreemdgaan ‘niet per se chique’. Dat zegt hij tegen Raven van Dorst, die hem confronteerde met ‘het shoppen buiten de deur’. Verder zei hij er in de aflevering nog het volgende over: „Ik ben de klootzak die dat gedaan heeft. We zijn in therapie gegaan en dat is een heftige periode geweest. We hadden net drie weken een kindje en we zaten midden in de kraamperiode en dan komt dit naar buiten. Dat is een hele boel.” „Voor Bibi, vooral”, voegde Raven eraan toe.

Tags

BIBI BREIJMANBOBBI EDENBOERDERIJ VAN DORSTERECTIEPROBLEMENRAVEN VAN DORSTVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck