Boek Obama en Springsteen net niet in top 10 bestsellers

Door: DitjesDatjes
24-11-2021

Het boek dat oud-president van de Verenigde Staten Barack Obama en Bruce Springsteen samen hebben uitgebracht, heeft het in Nederland net niet tot de top 10 van de bestsellers geschopt. Renegades: Born in the USA komt binnen op de elfde plek van de Bestseller 60 van Stichting CPNB.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het boek is voortgevloeid uit de gelijknamige podcast van de mannen, die al jaren goede vrienden zijn. Het boek bestaat uit een verzameling van gesprekken tussen de twee en archiefmateriaal uit hun persoonlijke collecties. Zo zijn onder andere handgeschreven songteksten van Springsteen en concepten van Obama’s veelgeprezen toespraken opgenomen.

De biografie over het leven van Avicii, de dj die in 2018 een einde aan zijn leven maakte, staat op de 44e plaats in de bestsellerlijst. In het boek Tim van Måns Mosesson worden de hoogte- en dieptepunten in het leven van Tim Bergling, zoals de Zweedse dj echt heette, getoond. Zijn professionele carrière, maar ook de gezondheids- en verslavingsproblemen waar hij mee kampte komen voorbij.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD