‘Boek prins Harry zorgt voor angst bij Britse Hof’

Angst bij Britse hof
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry maakte gisteren bekend zijn memoires over zijn leven als royal uit te brengen. En dat zorgt voor een hoop opschudding bij Buckingham Palace…

‘Tsunami van angst’

Het nieuws van de memoires zorgde voor een ’tsunami van angst’ bij enkele leden van de Britse koninklijke familie. ,,Na hun vertrek kwamen Harry en Meghan met het ene verwijt na het andere naar buiten”, vertelt een insider aan Page Six.

Prins Harry kondigde gisteren al aan dat het eindresultaat niet alleen intiem, maar ook een oprecht verhaal is. ,,Ze beweren dat het hun waarheid is, maar uiteindelijk is er maar één verhaal dat oprecht is”, aldus de insider. ,,Al hopen enkele royals wel dat Harry zijn memoires zal gebruiken om een aantal zaken te corrigeren.”

LEES OOK:

Prins Harry brengt Britse Hof opnieuw in verlegenheid

Britse Hof wist van niets

Voor de koninklijke familie kwam de aankondiging van het boek van Harry vermoedelijk als verrassing. ,,Vlak voor het nieuws bekendgemaakt werd, heeft Harry zijn familie pas ingelicht.”

Volgens de insider was Harry er namelijk zeker van dat hij van Buckingham Palace geen toestemming zou krijgen om het boek naar buiten te brengen. ,,Niemand wist er iets van. Toen het nieuws bekendgemaakt werd, was er alleen nog maar plaats voor chaos.”

Zijn waarheid of dé waarheid?

Ook verschillende Britse royaltywatchers raken niet uitgepraat over het nieuws. ,,Zal het zijn waarheid worden of dé waarheid?”, klinkt het bij royalty-expert Richard Fitzwilliams.

En ook presentator Piers Morgan laat van zich horen. ,,Klaar om zijn verhaal te vertellen? Prins Privacy is nooit gestopt met jengelen, zeuren en het kapotmaken van zijn familie”, schrijft hij op Twitter.

Tags

BRITSE KONINGSHUISBRITSE ROYALSMEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPIERS MORGANPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck