Boek Yolanthe definitief dicht? Wesley Sneijder al ‘familie’ voor Romy Lukassen

Romy en Wesley nieuw sterrenkoppel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder heeft het weekend doorgebracht met zijn vriendin Romy Lukassen. Is het boek Yolanthe Cabau definitief dicht?

Wesley Sneijder was afgelopen weekend in Turkije en naast het genieten van de zon, deelde ze ook een filmpje van een barbecue waar Wesley bij aanwezig was. En kennelijk is Wesley al onderdeel van de familie van Romy, want ze schreef het volgende bij de beelden: ,,Bbq met de familie.”

Vriendin

Wesley en Romy zouden al een tijdje samen zijn. ,,In oktober 2023 was het stel ook stiekem op vakantie”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,We zagen Wesley toen aan tafel zitten bij Romy, via de weerspiegeling in haar zonnebril. Sindsdien doen ze heel geheimzinnig.”

Yolanthe

Lange tijd hoopte Wesley op een verzoening met zijn ex Yolanthe, met wie hij zoontje Xess Xava kreeg. De oud-voetballer liet een tijd geleden weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in hun huwelijk en daar spijt van heeft. Hij omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en zei te hopen dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

Tags

WESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck