‘Boer Geert had al vriendin tijdens citytrip’

Door: Tanja Brouwer
13-05-2020

De aap lijkt weken nadat de citytrip van boer Geert en briefschrijfster Angela is opgenomen eindelijk uit de mouw te komen. De reden dat boer Geert zich niet openstelde voor Angela en zo afstandelijk bleef zou alles te maken hebben met een andere vrouw in het leven van Geert…..

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wees een kerel

Tijdens de reünie-aflevering bleek al dat Geert een relatie, al was die vrij instabiel, had. Ene Wendy was in zijn leven. Maar nu vertelt de agrariër aan de Gelderlander dat er eigenlijk een andere vrouw is. Geen Wendy dus en ook geen Angela of Vera. Hoe ze wel heet wil hij niet zeggen, maar wat duidelijk wordt is dat hij die vrouw al lang contact hadden, nog voordat hij met Angela op citytrip ging.

Angela geeft nu toe in de krant dat zij al zo’n gevoel had. Anderhalve week na de citytrip hoorde de vrouw dat Geert een vriendin had. ,,Al toen hij bij mij thuis kwam, had ik het idee dat er iets anders was. Hij was koeler, afstandelijker”, zegt Angela nu. ,,Zeker weten doe ik het niet, maar ik vermoed dat hij haar toen al had leren kennen. Wees gewoon een kerel en zeg het eerlijk.”

Bot op televisie

Geert heeft een andere uitleg over waarom hij zo afstandelijk was tijdens de citytrip en noemt zijn huidige vriendin niet als oorzaak. ,,Er was geen klik. Dat heb ik ook tegen haar gezegd. Alleen moet dat voor de camera’s. Dat komt dan bot over.”

Meer DenD