Boer Geert Jan gaat ervandoor met vrouw van boer Hans: ‘Het is dik aan’

Boer Geert Jan heeft nieuwe liefde gevonden
Door: Charlotte Wijnen
25-05-2022

Na veel geheime afspraakjes en maandenlang zwijgen, komt boer Geert Jan er eindelijk voor uit: hij is verliefd! Geert Jan wist het hart te veroveren van de vrouw van zijn tv-collega én goede vriend Boer Hans…

Boer Hans deed afgelopen seizoen mee aan Boer Zoekt Vrouw en boer Geert Jan een seizoen eerder. Geert Jan koos voor Katrine: zij gingen samen naar Malta. Maar helaas strandde die relatie al snel.

‘Meer zeg ik niet’

Toch gaf Geert Jan de zoektocht naar ware liefde niet op. Begin dit jaar kwam hij met het nieuws naar buiten dat hij een vriendin heeft. ,,Het is nog pril, dus ik wil nog niet met haar naar buiten treden”, zei hij in weekblad Story. ,,Ik heb mijn vriendin via Boer zoekt Vrouw leren kennen. Meer zeg ik niet.”

LEES OOK:

Boer Geert Jan gaat samenwonen met nieuwe liefde

Pikante ontwikkeling

Hoewel er eerder werd vermoed dat het om deelneemster Jaqueline ging, blijkt dat niet het geval te zijn. De nieuwe liefde van Geert Jan is niemand minder dan Monique, die eerder samen was met boer Hans. Een pikante ontwikkeling.

Geert Jan onthult op de website van het programma dat hij de eerste stap heeft gezet. ,,Ik zag haar op tv en toen ze niet door boer Hans werd gekozen voor de logeerweek, heb ik haar meteen een berichtje gestuurd. Sindsdien hebben we het onwijs gezellig samen.”

Nu al samenwonen

Het koppel laat er geen gras over groeien. Monique heeft zelfs haar koffers al gepakt om bij Geert Jan op de boerderij te komen wonen. Daar helpt ze met alles mee, zoals het vervoeren van de lammetjes en de paarden.

DenD promoties