Boer Geert Jan gaat samenwonen met nieuwe liefde

Boer Geert Jan gaat eindelijk samenwonen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Boer Geert Jan van Meerveld heeft een grote stap gezet: hij gaat samenwonen met zijn nieuwe liefde! Dat onthult hij zelf op Instagram.

Toen boer Geert Jan mee deed in 2019 aan Boer zoekt Vrouw, hoopte de paardenfokker ware liefde te vinden. Hij koos voor briefschrijfster Karine en ging met haar op vakantie naar Malta. Maar al snel bleken de twee toch niet voor elkaar gemaakt te zijn.

Via Boer zoekt Vrouw leren kennen

Toch gaf de boer na het tv-avontuur de zoektocht naar ware liefde niet op. Begin dit jaar kwam hij met het nieuws naar buiten dat hij een vriendin heeft. ,,Het is nog pril, dus ik wil nog niet met haar naar buiten treden”, zei hij in weekblad Story. ,,Ik heb mijn vriendin via Boer zoekt Vrouw leren kennen. Meer zeg ik niet.”

Wie deze vrouw is wil Geert Jan nog altijd niet vertellen, maar hij zou wel een tijdje contact hebben gehad met Jacqueline, die ook meedeed aan het programma.

‘Ik ga samenwonen’

Of zij dan toch uiteindelijk de vrouw van zijn leven is houdt Geert Jan nog even geheim, maar hij heeft wel groot nieuws. Hij en zijn nieuwe liefde zijn namelijk al klaar voor de volgende stap. ,,Boer Geert Jan gaat samenwonen”, schrijft hij over zichzelf onder een post op Instagram.

Samen op de boerderij

Hoogstwaarschijnlijk trekt de vrouw bij hem in op de boerderij. Na jarenlang gedoe met de gemeente Amsterdam, verloor Geert Jan vorig jaar het land rondom zijn boerderij waardoor al zijn paarden weg moesten. De boer ging echter niet bij de pakken neer zitten en gooide het roer om.

,,Ik wil een Bed & Breakfast gaan beginnen in mijn boerderij. Ik moet blijven werken omdat ik geen pensioen heb en dit is een mooie plek voor een Bed & Breakfast”, zei hij in weekblad Story.

Tags

BOER GEERT JANBOER ZOEKT VROUWNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDINSAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck