Boer Jan stuurt Froukje weg en gaat snel door met werk

Door: Jessie Baltus
05-04-2020

Jan had als enige nog geen vrouw weggestuurd, maar ook hij kwam aan de beurt. De boer stuurde Froukje weg, maar ging na het uitzwaaien snel door met de orde van de dag: ,,Nou dan gaan wij even de kalfjes voeren.”

‘Sterretjes in z’n ogen’

Froukje vertelde eerder nog aan Yvon wat ze leuk vond aan Jan. ,,Zijn rust, z’n lach, z’n humor en ook kwetsbaarheid. Hij lacht gewoon echt heel leuk.” Maar z’n lach daar is toch wel iets speciaals mee: ,,Hij heeft dan een soort sterretjes in z’n ogen.”

Vera deed er nog een schepje bovenop: ,,Ik denk dat Jan een man is waar ik heel veel van zou kunnen houden. Maar dat houd ik eerst in, eerst maar eens kijken van wie hij wil houden.”

Kalfjes voeren

Jan vond de keuze enorm moeilijk. Hij zei dat hij met alle drie nog even goed gepraat had die dag, maar het toen nog steeds niet wist. Hij stuurde Froukje naar huis. Het lag aan de ,,kleine dingetjes” dacht hij. Froukje neemt het goed op: ,,Je hebt je hart gevolgd, dat is het belangrijkst. Tegen Yvon zegt Froukje later dat ze het toch wel heel jammer vindt. Het publiek zag niet helemaal aankomen dat Froukje weg zou gaan. Op Twitter zegt iemand: ‘Wees eerlijk, die hadden jullie ook niet aan zien komen… Froukje naar huis…’

Nog geen seconde na het uitzwaaien van Froukje buiten, dacht Jan alweer aan werken. ,,Nou dan gaan wij even de kalfjes voeren, haha. Die staan te brullen.”

Meer DenD