Boer Marc laat zwangere vriendin achter en blijft in Zambia

Door: DitjesenDatjes
05-09-2018

Boer Marc en zijn vriendin Merel kennen elkaar nu een klein jaar en zijn stapelverliefd op elkaar. De boer, bekend uit Boer zoekt Vrouw, woont in Zambia en maakte al tijdens het programma duidelijk daar graag te blijven. Dat meent hij heel serieus, want zelfs nu Merel zwanger is van hun kind zou hij volgens een bron niet naar Nederland verhuizen.

Zoontje

Al die maanden dat ze samen zijn reist Merel heen en weer naar het Afrikaanse land. Ondanks dat ze alleenstaande moeder is van een zesjarige zoon lukt het Merel om genoeg tijd te vinden voor haar vlam.

Binnenkort krijgt haar zoontje er een broertje of zusje bij, want Merel is zwanger van Marc! Dit betekent echter niet dat ze nu dichter bij elkaar gaan wonen, want een bron vertelt aan Story dat Marc gewoon blijf wonen op de viskwekerij. ,,Marc blijft in Zambia wonen. Wel zal hij vaker heen en weer reizen. Meer dan hij al deed. En Merel zal, totdat ze vanwege haar zwangerschap niet meer mag vliegen, vaker in Zambia vertoeven.”

Cultuur

Volgens de bron is Merel begin volgend jaar uitgerekend, en vindt ze het leuk om haar kinderen kennis te laten maken met de Afrikaanse cultuur.

Meer DenD