Boer zoekt Vrouw-koppel verwacht tweede kindje!

Schapenboer Jan, bekend van Boer zoekt Vrouw seizoen 2015, wordt voor de tweede keer vader! Zijn vrouw Rianne, een van de briefschrijfsters, is in april uitgerekend.

De twee zijn ontzettend blij dat hun zoontje Melle grote broer wordt. Op de website van het programma verklappen ze het nieuws, én maken ze ook meteen het geslacht van het kindje bekend. ,,Het wordt een jongetje! Twee kereltjes”, zegt het stel trots. Ze zijn van plan om de babykamer van Melle, die nu één jaar oud is, intact te laten.  ,,We gaan nu weer een andere kamer voor Melle maken, zodat hij al zijn speelgoed kwijt kan.”

Grote broer

Het boeren koppel geniet enorm van het ouderschap. ,,Hij groeit super goed en het is gewoon een heel vrolijk mannetje”, zegt Rianne over Melle. Het jongetje is pas net één geworden, en snapt nog niet dat hij in het voorjaar grote broer wordt. ,,Hij heeft ook totaal geen interesse in de buik. Maar ja, hij is natuurlijk nog maar 13 maanden!”

Ook met het boerenbedrijf gaat het weer goed. In het programma Onze Boerderij was begin dit jaar te zien dat de zaken niet goed gingen. Veel schapen van de Texelse boer hadden een virus. ,,De nieuwe lammeren die zijn geboren, hebben we meteen apart gehouden. Die zien er vooralsnog goed uit. Omdat we nu weer gezonde dieren hebben, zie je dat meteen terug in de melkproductie. Het is nu gewoon weer heel leuk werken.”

Rianne is niet de enige Boer zoekt Vrouw-briefschrijfster die zwanger is. Want ook Fiona, vrouw van boer Henk, is in verwachting van een kindje. Zij hebben al twee kinderen.