Boer zoekt Vrouw-Rianne wil een derde kindje

Rianne Blom
Door: Charlotte Wijnen
15-06-2021

Samen met haar boer Jan en hun twee zoons emigreerde Rianne naar Denemarken, waar het leven weer zo goed als terug is naar normaal. Tijd voor de volgende stap?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meteen verkocht

Ze leerden elkaar kennen in 2014 door hun deelname aan het populaire programma Boer zoekt Vrouw. Begin april dit jaar emigreerde het gezin naar Denemarken. ,,Jan dacht al een lange tijd na over zijn toekomst als boer in Nederland en over een eventuele emigratie”, vertelt Rianne in De Telegraaf.

En toen Yvon Jaspers, presentatrice van Boer zoekt Vrouw, het stel vroeg om mee te gaan naar Denemarken voor het programma Onze Boerderij in Europa om inspiratie te doen voor hun eigen bedrijf, waren ze meteen verkocht. ,,Eigenlijk waren we al aan het nadenken over een verhuizing.”

Volgende stap?

Omdat Denemarken goed uit de coronacrisis kwam, bleek het een goede keus te zijn om daarheen te gaan. ,,We merken hier op de boerderij weinig van corona. Het leven in Denemarken is weer zo goed als terug naar normaal”, aldus Rianne in De Telegraaf. Tijd voor de volgende stap in hun leven?

Het stel is nog niet gevaccineerd, omdat ze nog geen CPR-nummer hebben, de Deense versie van het burgerservicenummer. ,,Daarnaast denken wij nog na over een derde kindje. Met dat in gedachten twijfel ik of ik het vaccin nu ├╝berhaupt wel wil nemen.”

Meer DenD