Boerin Agnes bevallen van derde kindje!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Boerin Agnes, die in 2008 meedeed aan het Boer zoekt Vrouw, is bevallen van haar derde kindje. Het is een dochtertje en ze heet Maaike, zo laat Agnes weten aan de website van Boer zoekt Vrouw.

Agnes was de eerste vrouwelijke deelnemer van Boer Zoekt Vrouw. Zij koos aan het einde van dat seizoen voor Jurre, maar die relatie hield geen stand. Ze vond het echte liefdesgeluk bij Albert. Hun gezin is nu uitgebreid. Hun dochtertje is al eerder dit jaar geboren, maar omdat het stel het enorm druk had op de boerderij besloten ze te wachten met het blijde nieuws naar buiten te brengen. Nu laat het stel trots weten:  ,,We hebben even op haar moeten wachten, maar op zondag 27 januari 2019 is baby Maaike geboren.” Tot het laatst toe was het geslacht van hun derde kind een verrassing…

,,Des te leuker”

Agnes en Albert wilden niet weten of het een jongetje of meisje zou worden, want: ,,Des te leuker is het moment van geboorte”, zo licht Agnes toe. Zelf was ze ervan overtuigd dat het een jongetje zou worden. ,,Bij koeien zijn het vaak de stierkalfjes die lang dragen, dus ik dacht dat we een zoontje zouden krijgen. De verrassing was dan ook groot toen het een meisje bleek te zijn.”

Tags

BEVALLENBOER ZOEKT VROUWBOERIN AGNESDOCHTERTJEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck