Boerin Annemiek heeft het gehad met mannen

Annemiek Koekoek
Door: Eva Steins
14-09-2020

Boerin Annemiek vond de liefde niet in Boer zoekt Vrouw. Na de opnames viel zij als een blok voor Charlie, maar ook dit hield geen stand. De reden: Annemiek heeft helemaal geen tijd voor mannen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Charlie

Boerin Annemiek nam deel aan Boer zoekt Vrouw, maar vond daar niet de man van haar dromen. Na de opnames kreeg zij berichten van ene Charlie en na een paar keer gesproken te hebben werd zijn stapelverliefd. Helaas hield de relatie geen stand en gingen zij en Charlie na een kortstondige relatie weer uit elkaar. De twee spreken elkaar nog wel : ,, Ja af en toe een appje. Je moet elkaar ook even loslaten”.

Geen tijd

Aan RTL Boulevard vertelt de brunette dat haar relatie strandde omdat ze geen tijd heeft voor een man in haar leven. ,,Heel goed. Wel balen natuurlijk. Het is eigenlijk hetzelfde probleem waar ik altijd tegen aan loop, dat ik te horen krijg: je hebt eigenlijk geen tijd voor mij.” Zij geeft aan dat ze dat ook zo wilt houden: ,,Nee ik wil eigenlijk een man die ook weinig tijd voor mij heeft. Die dat gewoon snapt en dat gewoon terugdoet.”

Berichten

De boerin ligt nog goed in de markt, want ze krijgt veel aanbiedingen van mannen via haar Instagram: ,,Afgelopen week ben ik alweer overspoeld met dm’s van mannen die zeggen ‘Je relatie is uit, zou je met mij op date willen”. Dat ik denk van: nou, ook even rustig aan doen. Het hoeft niet morgen al.” Ze zoekt een gelijke en wilt dat diegene ook weinig tijd voor haar heeft: ,,Die dan gewoon tegen mij zegt: doe volgende week donderdag maar want dinsdag heb ik ook wat staan.”

‘Ik vermaak me’

Gelooft Annemiek nog in de liefde? ,,Ja, er komt op een gegeven moment vast iemand die het niet zo erg vindt dat ik het altijd druk heb. Ik ga in elk geval niet actief op zoek op dit moment, ik vermaak me ook wel als vrijgezel.”

Meer DenD