Boerin Steffi over Maud en Evert: ‘Volgend jaar bruiloft’

Gaan Maud en Evert trouwen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Boer Evert is helemaal gek op Maud. In de afgelopen aflevering heeft hij meer van zichzelf laten zien dan in alle voorgaande afleveringen samen. Als klap op de vuurpijl vertelt hij aan Maud dat hij van haar houdt. Boerin Steffi, die eerder aan Boer zoekt Vrouw meedeed en alle afleveringen van dit seizoen op de voet volgt, weet het zeker: ,,Volgend jaar zitten we op de bruiloft.”

Het is het favoriete koppel van de kijkers thuis: Maud en Evert. Afgelopen zondag zagen we hoe het stel samen op citytrip ging waar Evert het achterste van zijn tong liet zien. Hij vertelde aan Maud dat hij in het verleden vaak gekwetst is waardoor hij het moeilijk vindt om zich open te stellen.

‘Volgend jaar bruiloft’

Tijdens de trip hadden ze even tijd voor elkaar en Evert kwam steeds losser. Op steeds meer momenten durfde hij Maud te kussen en op een gegeven moment floepte hij er zelfs uit dat hij van haar houdt.

Hoewel boerin Annemiek, die eerder meedeed aan Boer zoekt Vrouw, het wat snel vindt dat Evert zegt dat hij van Maud houdt, vindt boerin Steffi het alleen maar mooi. ,,Ik denk dat we volgend jaar op de bruiloft van Maud en Evert zitten”, onthult ze in gesprek met RTL Boulevard.

Steffi, die dit seizoen op de voet volgt, is net als de kijkers thuis enorm fan van het koppel. ,,Ze nemen elkaar helemaal zoals ze zijn en zij vindt hem helemaal geweldig en hij haar. Wat wil je nog meer?”

Samenwonen

En zo’n gekke gedachte is een bruiloft niet, want Maud en Evert bespraken in de afgelopen aflevering al hun toekomstplannen. ,,Je hebt nu zo’n hondenuitlaatdienst, daar wil je graag mee verder? Of hoe zie je dat nu?”, vroeg hij aan Maud.

,,Als wij het heel erg leuk hebben, dan zou ik het liefste jou om me heen hebben natuurlijk”, antwoordde Maud, waarop ze zei dat ze zelfs voor hem naar Drenthe wil verhuizen.

Tags

BOER EVERTBOER ZOEKT VROUWMAUDYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck