Boerin Steffi verwerkt groot verdriet

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Steffi in Boer zoekt Vrouw het zonnetje in huis lijkt te zijn, schuilt er een groot verdriet in haar. Haar neef, met wie de boerin erg close was, is op 20-jarige leeftijd overleden bij een auto-ongeluk.

Steffi

Michiel reed een aantal jaar geleden tegen een boom aan, waarna hij overleed. ,,Michiel en Steffi hadden een zeer hechte band”, vertelt een buurtbewoner aan weekblad Story. ,,Zij woonden dicht bij elkaar en Michiel was vaak bij Steffi en haar ouders op het bedrijf te vinden. Voor de hele familie was het een enorme klap.”

Helaas had de familie van Steffi drie jaar later nog een drama te verwerken. Steffi’s tante, de moeder van Michiel, kreeg acute leukemie. Ze is een jaar ziek geweest, en overleed daarna op 51-jarige leeftijd. De oom van de boerin was in drie jaar tijd zijn zoon en vrouw verloren. ,,Steffi’s oom Theo heeft er nooit alleen voor gestaan”, zegt de buurtbewoner tegen het weekblad. ,,Hij is veel bij Steffi’s ouders en ondervindt daar veen steun aan.”

Harrold

De familie van Steffi probeert langzaam het leven weer op te pakken, en ook Steffi gaat verder. Het lijkt erop dat ze door het programma eindelijk liefdesgeluk vindt. Harrold en Roel strijden nog om het hart van de boerin, maar veel kijkers denken al te weten voor wie ze kiest. Harrold, de vrachtwagenchauffeur, weet steeds weer een lach te toveren op het gezicht van de krullenbol en is de sfeermaker van de groep.

Tags

dramaMichielOngelukRoelSteffi

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie