Boerin uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ bevalt van dochter

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Boerin Michelle van het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ is bevallen van een dochter! ,,Het is zo’n mooi meisje en ze is zo welkom”, aldus de trotse moeder.

Goed nieuws van het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’! Michelle en Maarten zijn ouders geworden van dochter Jasmijn. Trotse moeder Michelle vertelt aan het programma: ,,Het is zo’n mooi meisje en ze is zo welkom. We zijn heel blij met haar.” Het nieuws is echter niet recentelijk. Jasmijn is al op 16 november geboren, maar het nieuws kwam niet eerder naar buiten. De dochter moest met een keizersnede ter wereld worden gebracht.: ,,Door de ruggenprik kon Jasmijn niet meteen op mijn borst liggen. Daarom kreeg Maarten haar op de borst. Nou, die blik, dat was meteen liefde op het eerste gezicht tussen die twee”, aldus moeder Michelle.

Match made in heaven

Boerin Michelle deed in het seizoen van 2018 mee aan het immens populaire programma en wist daar Maarten aan de haak te slaan. Het bleek een match made in heaven. In 2019 ging het paar samenwonen en in september 2020 vroeg Maarten Michelle ten huwelijk na flink aandringen. Michelle vertelt aan het programma: ,,Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen en vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht. Hij zei dan grappend dat elke keer dat ik er over begon, er een maand bij kwam voordat hij het echt zou vragen. Dus toen het vorige week tijdens onze vakantie dan echt gebeurde, zag ik het niet aankomen en dacht ik dat het een geintje was. Hij heeft het heel goed stil kunnen houden voor me. Dat vind ik heel knap gedaan en natuurlijk super leuk!”

Tags

BOER ZOEKT VROUWDOCHTERKEIZERSNEDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck