Bom barst bij Expeditie Robinson: ‘Gore rat!’

Bom barst bij Robinson
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een heftige Eilandraad barstte gisteren de bom in Expeditie Robinson. Niet één, maar twee kandidaten verlaten het programma. ,,Jij bent echt een gore rat!”

Nadat Krista vorige week weggestemd werd, is de spanning tussen de expeditieleden om te snijden. Radmilo zei dat hij naar huis wilde, maar zette toch drie stemmen in op Krista. Ilse, die het goed met Krista kon vinden, was in shock en bedacht een wraakplan om de expeditieleden terug te pakken.

Bom barst

En wie de bal kaatst kan die terugverwachten, zo zagen kijkers in de aflevering van gisteren. Radmilo geeft opnieuw aan dat hij naar huis wil en dit keer wil hij écht gaan, zo weten Mark, Floris en Iris. Maar tijdens de Eilandraad besluiten de andere expeditieleden niet op Radmilo, maar op Iris te stemmen. ,,Maar… Rambo heeft toch aangegeven dat hij naar huis wil?”, reageert Iris vol ongeloof. ,,Ik snap het niet. Ik heb me echt een beetje vergist. Dit is best wel pittig.”

‘Gore rat’

De tranen stromen over haar wangen ,,Ik wil helemaal niet gaan en Rambo wil wél gaan”, roept Iris uit. En dat klopt, want Radmilo wil nog iets zeggen: hij vertrekt óók. Wanneer Iris en Radmilo afscheid nemen van de groep, deelt Iris nog een sneer uit aan Willem. Met hem zat ze op Winnaarseiland, maar hij had achter haar rug om afgesproken haar weg te stemmen. ,,Je bent echt een gore rat. Bedankt voor het verpesten van mijn droom.”

‘Geen haar beter’

Kijkers kiezen massaal partij voor Willem, Ilse en Jochen. ,,Zo onsportief om Willem bewust met een rotgevoel achter te laten terwijl ze geen haar beter is. Vorige week Krista wegstemmen terwijl ze zogenaamd op Radmilo zou gaan”, schrijft een kijker op X. En een ander schrijft: ,,En waarom moet Iris nu zo zielig doen? Ik begrijp dat je teleurgesteld bent dat je eruit ligt, zeker omdat Radmilo heeft gezegd naar huis te willen. Maar ging dat vorige week ook niet zo? Alsnog kozen jullie ervoor om op Krista te stemmen. Wat is het verschil?”

Tags

EXPEDITIE ROBINSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck