Bom barst tussen B&B Vol Liefde Richard en Jacob: ‘Hij gooide uit woede de tafel om’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De bom is gebarsten tussen B&B Vol Liefde-deelnemer Richard en Jacob, die vorig seizoen mee deed aan het programma. Beiden hebben een B&B in Portugal en kwamen dan ook zo nu en dan bij elkaar langs. Maar tijdens het laatste bezoek ging het helemaal mis…

Richard kwam onlangs met zijn kinderen en B&B-gasten op bezoek bij Jacob. Het gezelschap vertrok naar een restaurant in Albufeira, waar de de boel al snel escaleerde.

‘Richard gooide uit woede de tafel om’

Olga, een dame die bij Jacob op bezoek was, ging ook mee met het etentje. Zij heeft er een bittere nasmaak aan over gehouden. ,,Toen de ober met de rekening aankwam, schoof Jacob die door naar Richard. ‘Jij gaat betalen’, zei Jacob”, vertelt Olga in weekblad Story.

Richard werd zo kwaad, dat hij ontplofte in het bijzijn van zijn gezelschap en de andere gasten in het restaurant. ,,Richard gooide uit woede de tafel om – de glazen vielen eraf – en liep woest weg.”

‘Ik heb dat geld niet’

Jacob bleef achter met de rest van het gezelschap. ,,En zei: ‘Ik heb dat geld niet’. Toen heeft die vriend van Richard de rekening van 350 euro betaald. Jacob heeft die mensen nog 100 euro gegeven, voor mij en Jacob, en zo zijn we uit elkaar gegaan.”

Na dit voorval is Jacob helemaal klaar met Richard. ,,Richard domineerde de boel”, legt hij uit in Story. ,,Hij wilde niet bij mij thuis eten, maar in een restaurant in Albufeira en vertelde dat hij 800 euro bij zich had.”

Ordinair

Richard bestelde volgens Jacob de duurste gerechten, iets wat Jacob zelf nooit doet. ,,Ik kan me dat niet veroorloven. Ik heb heel hoge maandelijkse lasten en houd weinig geld over”, aldus Jacob. ,,Richard schreeuwde luid aan tafel, het was heel ordinair.”

Tags

B&B VOL LIEFDERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck