Bom onder relatie Bibi en Waylon?

Einde van relatie Waylon en Bibi?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een nieuwe bom onder de relatie van Bibi Breijman en Waylon. Jadey, de vrouw met wie Waylon tijdens de zwangerschap van Bibi een affaire had, heeft op Instagram bekendgemaakt in verwachting te zijn van haar eerste kindje.

Nadat Waylon Bibi bedroog, ging de zanger diep door het stof. Hij bood zijn excuses aan en Bibi besloot hem nog een kans te geven. Toch lijkt de afgelopen tijd niet alles koek en ei te zijn tussen de twee. Bibi ging zonder Waylon op vakantie en de keren dat ze wél samen op pad gingen zou het allesbehalve gezellig zijn geweest.

Vreemdgaan

Yvonne Coldeweijer liet op haar juicekanaal zelfs doorschemeren dat Waylon nog steeds niet trouw is.  ,,Stel hé… Ik zou brengen dat Waylon nog steeds vreemdgaat. Zou je dat dan geloven?”, vroeg de juicekoningin aan haar volgers op Instagram.

Geschokt

Nu blijkt dat Jadey, de vrouw met wie Waylon een affaire had, in verwachting is van haar eerste kindje. ,,Elke dag is een stap dichter bij de ontmoeting met jou”, schrijft Jadey trots op Instagram bij een filmpje waarin ze haar zwangerschap bekendmaakt. Omdat ze niets over de vader van haar ongeboren kindje zegt, reageren volgers van juicekanaal Realityfbi geschokt. ,,Toch niet van Waylon mag ik hopen?”, luidt één van de berichten. ,,De affaire is te lang geleden. Dus naar alle waarschijnlijkheid is Waylon niet de vader”, meldt Realityfbi.

Tags

BIBI BREIJMANJUICEWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie