Bonnie boos op biograaf

Bonnie St Claire|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Morgen zit Bonnie St. Claire in de rechtbank. Zij en haar management klagen Ben Holthuis aan, de biograaf van Bonnie.

Manuscript

Al in 2014 moest die er zijn: de biografie over Bonnie St. Claire. Ter ere van de 65e verjaardag van de zangeres moest het boek in de boekhandels verschijnen. Nu, drie jaar later, is er zelfs nog geen manuscript. In het kort geding proberen Bonnie en Entertainment-NL dat script alsnog te krijgen, zodat alle fans van de zangeres eindelijk alles kunnen lezen over haar bewogen leven.

Afspraken

Waarom het boek er nog steeds niet is, is niet zeker. Het verhaal gaat dat het mede aan Bonnie zelf ligt. Zij zou afspraken niet altijd nakomen en ook zou zij niet altijd de waarheid vertellen. Haar verhalen over de showbusiness zouden andere verhalen tegenspreken.
Daarnaast denkt men niet dat er rijen voor de boekwinkels staan als de biografie er eenmaal ligt.

Holthuis maakt zich geen zorgen, zegt hij tegen De Telegraaf. “Nee, natuurlijk komt er geen boek’’, zegt hij. “Weet je, het is allemaal een storm in een glas water.’’ 

Kinderwens

Een van de verhalen die in de biografie moest komen zou gaan over de zwangerschappen van Bonnie. Ze is drie keer zwanger geweest, maar nooit bevallen. De eerste keer heeft ze besloten abortus te plegen. Albert Hol was de vader. Later in haar leven kreeg ze hier spijt van, en tot haar grote verdriet eindigde de volgende twee zwangerschappen in een miskraam.

 

Tags

BiografieBonnie St. Clairerechtszaak

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie